Sunday, January 22, 2012

yuzbinmilyon opucuk daha


Evet. Muhtesem opucukten bahsetmisken hazir, devam edelim.

Isvicreli doktorlarin yaptigi arastirmalar sagolsun, en nihayet eristigimiz muhtesem opucuklerden sonraki ultimate purpose’muz ne olabilir? Artik o buldugumuz ganimeti bir zahmet kacirmamak, mumkun oldugunca istifade etmek, gelecek nesillere daha mutlu, huzurlu, duygusal olarak da fiziksel olarak da doymus bir sekilde (en azindan), bu siktiriboktan dunyayi birakmak.

Bir muhtesem opucukten daha iyi sey nedir?

Evet dostlarim, gece-gunduz, mumkunse gunlerce bikilmadan usanilmadan surebilen muhtesem opucukler serisi, dogru bildiniz..

Peki hadi simdilik o da cepte diyelim. Ya daha baska neler neler? “Daha iyisi Sam’da kayisi” demeyin, Allah buyuk, belli olmaz.  (dogru duzgun inanmayip surekli adini andigim icin, eger olur da allah varsa, kesin ben cehennemde carpik curpuk yanicam cayir cayir)

Evet dostlarim, size daha guzelini soyluyorum: Guzel, gotik, tarihi ve romantik bir sehirde, ocak ayinin sonu olmasina ragmen gozunuze giren, montunuzu delip gecen gunesli bir havada, sahilde, eski dar sidik kokan (maalesef) sokaklarda, carsida pazarda, kilisede muzede, elele kolkola, opuse koklasa, gule oynaya, hoplaya ziplaya gezmek. 

Gece-gunduz suren muhtesem opucukleri muhtesem hava ve muhtesem sehir ile kombine edebilme sansina sahip olmak, maksimum boyutta tadini cikarmak.... 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Netherlands'de gozume carpanlar